Aggregaten voor uw steentapijt

Silver 1-3mm
Een kleinere zilverkleurige granietsteen met een iets lichtere, moderne look. Een zeer speciale en aparte kleur die almaar populairder wordt. Ook verkrijgbaar in 2-5mm en 10mm.
Pearl Quartz 1-3mm
Deze grijs-witte halfronde kwarts is zeer mooi door de variatie tussen licht en donker. Wordt veel gebruikt in combinatie met andere kleuren. Ook verkrijgbaar in 2-5mm en 5-8mm.
Chinese Bauxite 1-3mm
Een zeer slipvrij materiaal in natuurlijke kleuren.
Dit marmeren steentje creëert een gezellig, warm gevoel maar oogt zeker ook strak genoeg. Ook verkrijgbaar in 2-5mm.
Een grijze kwarts met een lichte kleurspeling. Vrij neutraal van kleur. Ook verkrijgbaar in 2-5mm. (TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR)
Brittany Bronze 1-3mm
Iets fijnere steentjes met een prachtige bronzen uitstraling. De natuurlijke ronde vormen zorgen voor een aangenaam gevoel als u erover loopt. Ook verkrijgbaar in 2-5mm en 10mm.
Autumn Quartz 1-3mm
Een zeer sterke natuurlijke kwarts met een warme gouden look. Ideaal voor opritten, terrassen of looppaden. Ook verkrijgbaar in 2-5mm.
Een erg geliefd steentje met heel wat afwisseling in kleur. Mooie contrasten en een kastanjebruine afwerking. De ronde vormen zorgen voor een aangenaam loopgevoel. Ook verkrijgbaar in 2-5mm.
Gekapt steentje met een iets gelere tint. Ook verkrijgbaar in 2-5mm.
Red 1-3mm
Een zeer dieprood graniet. Uitermate geschikt voor afboordingen of om te mengen met een andere kleur voor een gespikkeld effect (zie Terraccotta). Ook verkrijgbaar in 2-5mm.
Emerald green 3mm
Een erg donkergroen effen graniet dat resulteert in een aparte groene schijn over het oppervlak.
Black Granite 2-5mm
Een scherpe zwarte kleur die garant staat voor een zeer moderne en strakke look. Ze valt perfect te combineren met andere kleuren om accenten te leggen.
Terracotta 1-3mm
Dit is een mogelijke standaardmix van verschillende kleuren.
Autumn Gold 1-3mm
Een veel gebruikte mix van verschillende steentjes.
Norwegian Pearl 1-4mm
Dit is een mogelijke mix van standaardsteentjes.
Mooi, licht halfrond crèmekleurig steentje. Prima te gebruiken als toevoeging. Ook verkrijgbaar in 2-5mm.
Chocolatte 1-5mm
Een veel gebruikte mix van verschillende steentjes.
Silver 2-5mm
Een zilverkleurige granietsteen met een iets lichtere, moderne look. Een zeer speciale en aparte kleur die almaar populairder wordt. Ook verkrijgbaar in 1-3mm en 10mm.
Pearl Quartz 2-5mm
Deze grijs / witte half ronde quartz is zeer mooi door de variatie van licht en donker. Wordt veel gebruikt in combinatie met andere kleuren. Geschikt voor Bound systeem. Ook verkrijgbaar in 1-3mm en 5-8mm.
Dit marmeren steentje creëert een gezellig, warm gevoel maar oogt zeker ook strak genoeg. Ook verkrijgbaar in 1-3mm.
Een grijze kwarts met een lichte kleurspeling. Vrij neutraal van kleur. Ook verkrijgbaar in 1-3mm (TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR)
Brittany Bronze 2-5mm
Een iets grotere steen met een prachtige bronzen uitstraling. De natuurlijke ronde vormen zorgen voor een aangenaam gevoel als u erover loopt. Ook verkrijgbaar in 1-3mm en 10mm.
Autumn Quartz 2-5mm
Een zeer sterke natuurlijke kwarts met een warme gouden look. Ideaal voor opritten, terrassen of looppaden. Ook verkrijgbaar in 1-3mm.
Yellow 2-5mm
Een leuke, aparte amberkleurige steen met voldoende contrast en textuur voor een mooie, natuurlijke afwerking. Ook verkrijgbaar in 10mm.
Mooi, licht halfrond crèmekleurig steentje. Kan ook gebruikt worden als toevoeging Ook verkrijgbaar in 1-3mm.
White Flint 2-5mm
Witte flintsteentjes met rode en grijze vlekjes. Ze worden onder andere gebruikt voor lijnen of als mix met andere effen kleuren voor een spikkeleffect (zie Terracotta).
Gekapt steentje met een iets gelere tint. Ook verkrijgbaar in 1-3mm.
Golden Quartz 2-5mm
Gedeeltelijk afgeronde gouden kwarts met witte, gouden, bruine en amberkleurige tinten. Kan gemixt worden met vlakke kleuren voor een groots effect.
Een erg geliefd steentje met heel wat afwisseling in kleur. Mooie contrasten en een kastanjebruine afwerking. De ronde vormen zorgen voor een aangenaam loopgevoel Geschikt voor bound systeem. Ook verkrijgbaar in 1-3mm.
Zeer natuurlijke goudkleur. geschikt voor bound systeem.
Red 2-5mm
Een zeer dieprood graniet. Uitermate geschikt voor afboordingen of om te mengen met een andere kleur voor een gespikkeld effect (zie Terraccotta). Geschikt voor bound systeem. ook verkrijgbaar in 1-3mm.
Green 2-5mm
Een donkergroen effen graniet dat resulteert in een aparte groene schijn over het oppervlak. Geschikt voor bond systeem.
Staffordshire Pink 2-5mm
Een gekapte halfronde bruin-roze steen. Zeer populair voor opritten en parkeerplaatsen. Geschikt voor Bound systeem.
Dikkere ietwat ronde steentjes met een natuurlijke look. geschikt voor bound systeem.
Pearl Quartz 5-8mm
Deze grijs-witte halfronde kwarts is zeer mooi door de variatie tussen licht en donker. Wordt veel gebruikt in combinatie met andere kleuren.Ook verkrijgbaar in 1-3mm en 5-8mm.
Silver 10mm
Een zilverkleurige granietsteen met een iets lichtere, moderne. Een zeer speciale en aparte kleur die almaar populairder wordt. Geschikt voor Bound systeem in combinatie met een kleiner steentje. Geschikt voor Tree-Pits. Ook verkrijgbaar in 1-3mm en 2-5mm.
Brittany Bronze 10mm
De grotere versie van deze steentjes met een prachtige bronzen uitstraling. De natuurlijke ronde vormen zorgen voor een aangenaam gevoel als u erover loopt. Voor Bound systeem gecombineerd met een kleinere steen. Zeer geschikt voor Tree-Pits. Ook verkrijgbaar in 1-3mm en 2-5mm.
Yellow 10mm
Een leuke, aparte amberkleurige steen met voldoende contrast en textuur voor een mooie, natuurlijke afwerking. Geschikt voor bound systeem in combinatie met een fijner steentje. Geschikt voor Tree-Pits. Ook verkrijgbaar in 2-5mm.

Interesse, een project of een vraag??  Maak een afspraak

Steentapijt buiten, aanleg oprit, aanleggen inrit, aanleggen parking, aanleg terras, gietvloer buiten, korrelvoer buiten